Sidor

torsdag 3 juni 2010

Turtröjan borta!

Skräck och fasa! Mitt turlöparlinne (som jag bär på profilbilden) är borta, försvunnet, puts väck. Jag bar linnet när jag persade både på Stockholm halvmarathon och Lidingöloppet och hade därför goda förhoppningar om att kunna sätta personligt rekord även på lördag. Men nu är alltså linnet borta...

Huvudmisstänkt är naturligtvis Snyggmarkus vars högsta mål är att vinna över mig. Man kan eventuellt också misstänka Roadrunner, som är förkyld och därför också är i behov av tur.

Konsekvenserna har inte låtit vänta på sig. Känner redan tendenser på halsont och visst drar det lite snett i höger knä. Men det finns inget att göra annat än att bita ihop och springa i ett Nike-linne.

7 kommentarer:

Mia sa...

Oh no! Ett Nike-linne! :) Jag hoppas turen och personbästa sitter i något annat än kläderna. Jag kör stenhårt på mitt röda craft-linne, det enda som duger när det är tävling. Tur? Njae, men det är skönt!

Kör hårt på lördag!

/Mia

Lars sa...

Tack för uppmuntran, men jag tror tyvärr att om jag ska persa på lördag så krävs det någon form av magiska krafter.

Vad siktar du på för tid?

Markus sa...

Rättelse: Mitt högsta mål är att komma under fyra timmar, Lars högsta mål är att slå mig.

Att slå Lars vore förstås en bonus och att sno Lars turlinne kan ju ses som en tänkbar väg att uppnå detta...även om jag förstås är helt oskyldig.

Hella sa...

Ge tillbaka tröjan Markus! Det här är verkligen låg nivå på psykning.

Roadrunner sa...

Jag svär mig fri från alla såna anklagelser. Jag visste ju inte att tröjan bar tur med sig! Annars hade jag självklart sett till att försöka stjäla den;)

Carina sa...

Det där med turlinne låter som skrivningarna på gymnasiet, när alla satt i mjuknötta jeans, med konstiga tröjor och med små nallar över halva bordet. Klart du klarar att slå Markus utan linne - eller i vart fall i ett annat linne!

Lars sa...

Carina, nu fick jag idéer inför nästa mara. Jag ska helt enkelt springa i slitna jeans och bära med mig ett gäng nallar. Jag kommer att vara oslagbar!