Sidor

onsdag 26 november 2008

Kampen går vidare

Gårdagen pass var helt ok. Tjugo minuters stegvis tempohöjning (12 - 14 km/h) följdes av 12 minuters hård interval (2+1 minut; 8/17 km/h). Därefter styrketräning i ca 50 minuter. I morgon blir det vila. På torsdag blir det ett lite längre pass: 18 minuters i långsam takt + 30 minuters fartlek + 10 nedtrappning.

5 kommentarer:

Markus sa...

Jag fattar inte..."I morgon blir det vila"...vilken dag åsyftas? Eftersom inlägget är postat den 26 november så torde svaret vara den 27 november men då ska ju bloggskaparen träna...

Hmm...ska man behöva ifrågasätta bloggskaparens trovärdighet också?

/M

Lars sa...

I stand corrected. Eftersom gymträningspasset inträffade igår, så är det vilodag idag.

Jag hoppas att du finner min kommentar klargörande, även om jag förstår att du ofta inte "fattar".

Cilla sa...

Jag håller med M. Antingen är "gårdagens träning" eller "imorgon" fel. Eller så behöver man förtydliga att det är det ryska aspektsystemet som används.

Annika L sa...

Men min kamp då? Mitt morgon-maraton går uselt. Jag slog bottenrekord idag - jag var på jobbet fem i tio (ist f nio). Då hade jag hållit på att klä på två barn i en timme. Jag måste ha en personal trainer. Någon frivillig?

Lars sa...

Cilla: om du läser mitt svar på Markus kommentar så kanske bilden klarnar.

Annika: Jag föreslår att du klär barnen på kvällen och låter dom sova med fönstret öppet. Om detta inte fungerar så ordnar vi en personlig tränare.