Sidor

måndag 19 januari 2009

Kampen går vidare

Kamrater!

Under 2009 kan vi inte förvänta oss, hoppas eller sträva efter något mindre än stordåd! Stockholm maraton är ett mål under året. Men bara ett. Idag och på denna plats deklarerar jag att inte mindre än fyra lopp ska genomföras. Vi börjar den 9 maj men Kungsholmens halvmara. Därefter följer Stockhom marathon. I september följer så ännu en halvmara plus Lidingöloppet.

Kan detta göras, frågar ni. Och till alla dem som tvivlar säger jag: yes, we can!

Ja, vi kommer att springa genom Kungsholmens parker, med glada steg passera Västerbron (inte en utan två gånger), på starka ben spränga fram på Lidingös leriga stigar. Aborrbacken skrämmer oss inte.

Vi gör inte detta för vår egen skull. Vi gör det för den ensamstående mamman i Gottsunda som oroligt undrar om pengarna kommer att räcka månaden ut. Vi gör det för den varslade volvoarbetaren. Vi gör det för att våra barn inte ska behöva växa upp i en värld utan hopp.

Yes, we can!

4 kommentarer:

Cilla sa...

Vilka är "vi" i det här sammanhanget?

Markus sa...

Lars har beordrat mig att erkänna att "vi" inbegriper undertecknad.

/M

Cilla sa...

Stackars dej. Ska jag försvara dej?

bowen sa...

Cilla och Markus, detta är en sportblogg, inte en matchmaking site. Sådana finns det gott om, exempelvis på match.com. Idrott är en strikt rationell verksamhet, har inget med känslor att göra!
B