Sidor

måndag 23 februari 2009

Trötta ben

Idag sprang jag åtta kilometer i sakta mak mest för att jaga stelheten ur benen. Om det hjäpte vet jag inte, men benen var verkligen mycket trötta och stela. Nu blir det två dagars vila inför torsdagens långintervall: först 5 kilometers uppvärmning, därefter fyra minuters hårdkörning varvat med enminutare i långsam takt under ytterligare fem kilometer.

8 kommentarer:

Cilla sa...

Och hur mår Ingrid? Får du vara med i mammakören i Gamlis? Bloggens läsare vill veta mer.

Lars sa...

Ingrid mår bara bra. Har börjat resa sig, står och vaggar ett tag innan hon sätter rumpan i backen. Ibland är hon lite knasig och är vaken trots att jag vill sova.

Nej, jag får inte vara med i mammakören. Folk i Gamlis har inte förstått att kön en social konstruktion och inte ett biologiskt faktum. Trist.

Markus sa...

Jag har köpt Maximdryck och Vitargopulver.

(Tyckte att de senaste inläggen tappade fokus :)

/M

Lars sa...

Viagrapulver... vad ska du med det till? Fokusera på träningen istället!

Lars sa...

Hörru förresten, mer exakt vilka preparat är det som du har köpt? Har du hunnit pröva ännu?

Markus sa...

Nu blev du nyfiken va?! Jag får återkomma med rapport eftersom jag inte hunnit testa produkterna. Vitargo = kolhydratladdning och Maxim = vanlig sportdryck (serveras under Stockholm marathon).

/M

Lars sa...

Tror att jag måste skaffa den där sportdrycken. Hittills har jag kört med druvsockertabletter som jag sköljer ner med vatten, men det kräver ju att man saktar ner farten till gånghastighet. Med sportdryck kan man nog köra hårt hela tiden.

Markus sa...

Precis! Vi pratar dessutom inte bara dryckestid här! Maxim, vars innehåll och egenskaper inbegriper avancerade ord som "hypotonisk" och "elektrolyter", verkar ju vara skillnaden mellan succé och fiasko!

http://www.maxim.se/products_se/productview?pid=1044

/M