Sidor

torsdag 5 maj 2011

Kungsholmen runt: tävlingsinformation

Ett inlägg av det lite mer lättsmälta slaget, ett svar på frågan: hur kommer jag vara klädd. De som undrar varför frågan överhuvud taget ställs bör komma ihåg att jag i ett svagt ögonblick lovade att springa Stockholm Marathon i Spurs (Tottenhams) matchdräkt.

Det var alltså innan jag hade beställt hem dräkten från London.

När jag till de äldre barnens fasa (pinsammaste pappan i Uppsala) skuttade omkring i matchdräkten hemma insåg jag att det skulle vara omöjligt att springa ett maraton i så slängiga kläder. Men drömmen dog inte. Beställde därför detta träningslinne . När jag testade det under ett långpass insåg jag dock att en söm satt på helt fel ställe. Blodsvite blev följden. Men drömmen dog inte.

Alltså kommer jag (nog) genomföra Kungsholmen med Spurs matchshorts + träningslinnet (exponerade kroppsdelar kommer att vara skyddade). Om det fungerar bra, så blir det samma klädsel på SM.

Och formen? Efter tisdagens backpass kände jag fortfarande lite sliten idag. Känner mig ändå säker på att jag kommer vara helt ok på lördag. Jag har sagt att jag kommer att ta det lugnt, men jag kommer inte fegspringa. Är själv väldigt nyfiken på hur det kommer att gå!4 kommentarer:

Olov sa...

Nu vill jag ha en tävlingsrapport!

Ingmarie sa...

jag vill också ha tävlingsrapport! :-)

Staffan sa...

Ja' me'!

Lars sa...

ok... häng kvar så kommer det en.