Sidor

söndag 22 mars 2009

Snyggmarkus...

... sågs på en pizzabuffé i fredags. Inte bra. Inte bra alls...

10 kommentarer:

Cilla sa...

Nä, hur kan man gå och käka pizza utan att fråga om jag ska med?

Lars sa...

Jag håller med. Att vräka i sig pizza är illa nog. Att dra sig undan sina kolleger för att göra det är en tydlig varningssignal.

Markus sa...

Pinsamt dålig stil, jag håller med!

Lars sa...

Där är du ju, Markus! Jag blev lite orolig över att du varit så osynlig den senaste tiden.

Markus sa...

Det är nog fuskeriet och pizzabufféer som hållit mig lite hemlig...och lite Dylan förstås.

Tipsar om följande uppladdning: Ångestloppet, världens (?) kortaste stadslopp. Cilla har sagt att hon ska pringa nästa år...

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2637207.svd

/M

bowen sa...

Håkan is back!
http://www.expressen.tv/noje/1.1509716/smygtitta-pa-nya-farjan-redan-idag

Lars sa...

Äntligen!

Cilla sa...

Jag tycker det är anmärkningsvärt att bloggen ännu inte lyckats vare sig länka eller kommentera detta:

http://www2.unt.se/avd/1,,MC=77-AV_ID=884716,00.html

Gisela sa...

Tack för otroligt intressant blogg - mer detaljerade beskrivningar på dagsform och löpningar! Kanske en videokamera fäst på huvudet under löpningen kunde göra att man känner sig delaktig under maratonloppet? Jag tycker dock att det fokuseras lite väl mycket på rapportering om den fysiska formen medan den mentala sidan nästan totalt ignoreras. Hur laddar maratonlöparna mentalt upp inför denna utmaning är något jag gärna skulle vilja veta. Ett hårt och beslutsamt pannben är ju avgörande för att lyckas med påfrestande prestationer , det vet man ju. Så hur står det till egentligen? Vilka tekniker används?

Lars sa...

Äntligen en kommentar som tar träningen på allvar istället för att använda kommentarfunktionen till nätflirt och andra ovidkommande saker. Tack Gisela!

Vi ska absolut överväga att använda videokamera, snyggmarkus kommer troligen placera sin i duschen snarare än på huvudet. Men det kan kanske också glädja en och annan läsare.

Vi tar till oss kritiken att rapporteringen hittills ignorerat den mentala uppladdningen. I korthet kan man säga att jag laddar genom bön, meditation och kanske en och annan öl.

Mer information följer!